Ексклюзиви
Четвер, 24 січня 2008 14:13

Коржі для торта треба розкачати на цукровій пудрі

Шеф-кондитер столичного ресторану "Амічі мі" Анатолій Колесов, 30 років, радить приготувати вдома торт "Мільфей".

— Заморожене листкове бездріжджове тісто можна купити у будь-якому супермаркеті, — каже чоловік. — Але розкачувати його треба на цукровій пудрі. Коржі вийдуть хрусткі та набагато смачніші, ніж із борошном.

Колесов розкачує тісто товщиною 1 мм і випікає у духовці до карамельного кольору. Із молока, вершків, яйця готує заварний крем.

— Крем можна приготувати з купленого пудингу, — веде далі кондитер. — На 100 грам пудингу додаю 50 грам вершків і збиваю.

Кожен корж Анатолій намазує кремом і викладає шар свіжої малини. Верх посипає цукровою пудрою. Має бути не менше трьох шарів.

Зараз ви читаєте новину «Коржі для торта треба розкачати на цукровій пудрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Погода