Понеділок, 25 травня 2015 07:30

Імбирну наливку здобрюють медом

Вінничанин 40-річний Ігор Бондар готує алкогольні напої до сезону. Влітку робить наливки з вишень, узимку — з яблук, а навесні — з цитрусових.

До шашлику пропонує імбирну настоянку. Бере корінь імбиру, 0,5 л горілки, 1 ст. л. меду та 10 родзинок.

— Імбир чищу і ріжу кільцями, складаю в чисту банку. Додаю родзинки й заливаю горілкою. Ставлю на два тижні в темне місце. Тоді проціджую, кладу мед. Охолоджую і одразу подаю. Виходить крепка, мужикам подобається. Для жінок додаю ще апельсини.

Зараз ви читаєте новину «Імбирну наливку здобрюють медом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 597
Голосування Куди плануєте поїхати після всіх карантинів?
  • До моря. У теплі краї
  • У туристичні міста Європи
  • Подорожуватиму Україною
  • Провідаю батьків / родичів
  • Працюватиму. На поїздки немає грошей
  • Мені карантин не заважав подорожувати
Переглянути