Ексклюзиви
Четвер, 13 вересня 2007 19:23

Фарширований перець нарізають тонко

Киянка Оксана Хворост, 24 роки, солодкий перець фарширує вершковим маслом з сиром.

— На ринку вибираю невеличкі перчинки, — розповідає Оксана. — Намагаюся, щоб вони були різного кольору — червоні, жовті. Тоді страва буде гарна.

Оксана тре на морквяній терці заморожений плавлений сирок і кілька зубчиків часнику. Перемішує все з м"яким вершковим маслом, наповнює вичищені перчинки і ставить у холодильник.

За кілька годин масло в фаршированому перці затвердіє. Оксана нарізає його тоненькими кружечками й викладає на скибки батона.

Зараз ви читаєте новину «Фарширований перець нарізають тонко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Погода