четвер, 13 вересня 2007 19:23

Фарширований перець нарізають тонко

Киянка Оксана Хворост, 24 роки, солодкий перець фарширує вершковим маслом з сиром.

— На ринку вибираю невеличкі перчинки, — розповідає Оксана. — Намагаюся, щоб вони були різного кольору — червоні, жовті. Тоді страва буде гарна.

Оксана тре на морквяній терці заморожений плавлений сирок і кілька зубчиків часнику. Перемішує все з м"яким вершковим маслом, наповнює вичищені перчинки і ставить у холодильник.

За кілька годин масло в фаршированому перці затвердіє. Оксана нарізає його тоненькими кружечками й викладає на скибки батона.

Зараз ви читаєте новину «Фарширований перець нарізають тонко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути