Ексклюзиви
понеділок, 11 червня 2007 15:41

Дрібну картоплю готують нечищеною

Галина Павлова, 39 років, продає на Житньому ринку в столиці молоду картоплю. Найдешевшу — дрібну — пропонує по 3 грн/кг. Жінка радить приготувати картоплю за її рецептом.

— Дрібну картоплю не треба чистити, — каже Галина. — Зі шкіркою корисніша. Я добре мию майже кожну бульбочку під проточною водою.

Картоплю господиня викладає у глибоку сковороду з розігрітою олією і смажить, помішуючи ложкою.

— Виходить смажена молода картопля з хрусткою шкірочкою. Смачно їсти зі сметаною або майонезом. Я люблю зі свіжим огірком.

Зараз ви читаєте новину «Дрібну картоплю готують нечищеною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути