Ексклюзиви
Понеділок, 24 лютого 2020 00:16

До м'яса подають гострий коктейль

— За цю зиму двічі збиралися на шашлик. Вино набридло, тому наколотив свій коктейль. Пекучий не тільки від горілки, а й від перцю чилі, — розповідає 45-річний Святослав Шклярук із Сум. — Найкраще його подавати до м'яса.

Подрібнюю у блендері чотири стебла селери, три зубці часнику, половину стручка перцю чилі. Вкидаю по третині чайної ложки кмину й коріандру. Проціджую суміш через сито і додаю 30 мілілітрів соєвого соусу, 2 чайні ложки соусу барбекю. Наливаю пів літра томатного соку й 300 мілілітрів апельсинового. Перемішую, додаю склянку горілки. Переливаю у глечик і всипаю кубики льоду.

Зараз ви читаєте новину «До м'яса подають гострий коктейль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 210
Голосування Який результат покаже збірна України з футболу на Євро-2020/21?
  • 1) не вийде з групи
  • 2) дійде до 1/8 фіналу
  • 3) дійде до 1/4 фіналу
  • 4) дійде до 1/2 фіналу
  • 5) дійде до фіналу
  • 6) виграє турнір
Переглянути