Середа, 28 лютого 2007 15:11

До картоплі подають смажені реберця

 

У мережі столичних ресторанів швидкого харчування "Смачна картопля" з"явилася нова страва — гарячі реберця. Їх подають у медовому або часниковому соусі. Порція коштує 11,95 грн.

— Ми вирішили порадувати відвідувачів смачненьким, — розповідає Аліна, 19 років, менеджер закладу на Контрактовій площі. — Навіть не сподівалися на такий попит. Щодня у нас замовляють не менше як п"ять порцій.

Готують страву із напівфабрикату — відварених свинячих реберець. Соуси  привозять готовими.

— Ми підсмажуємо м"ясо у вибраному відвідувачем соусі перед подачею на стіл, — каже Аліна. — У медовому воно буде темнішим, аніж у часниковому.

Готують реберця 8 хв. На порцію — одне, 14-сантиметрове. М"ясо м"яке і добре просмажене. У медовому соусі має солодкуватий присмак.

Зараз ви читаєте новину «До картоплі подають смажені реберця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі