Ексклюзиви
Вівторок, 19 лютого 2008 14:28

Для соковитості м"яса канадських свиней поять вином

У канадському ресторані "Гіллебранд" готують страви з м"яса тварин, яких 40 днів поїли якісним вином. Гурмани кажуть, що така свинина ніжна, соковита й солодкувата на смак.

Вирощує свиней Кельвін Ріверс. Його ферма розташована поряд із ніагарськими озерами. Дружина Кельвіна — ветеринар. Саме вона підказала чоловікові поїти тварин вином. Щодня 85 свинкам дають по 200 мл напою. Пляшка такого коштує $50. У ній 375 мл.

Фермери взяли на відгодовування вином бекшерських свиней. Їхнє м"ясо соковите та ароматне. Кілограм такої свинини на тамтешньому ринку коштує $4,5, звичайної — трохи більше як $1.

Зараз ви читаєте новину «Для соковитості м"яса канадських свиней поять вином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Погода