— На День закоханих готую коктейль "Червоний гріх". У ньому фруктовий смак поєднується з шампанським. Колись такий скуштувала на курорті. Тепер роблю його з особливої нагоди, — каже 41-річна Марина Клачнюк із Білої Церкви Київської області.
— Змішую у банці 100 мілілітрів смородинового або вишневого лікеру з 50 мілілітрами апельсинового соку. Додаю шість-сім кубиків льоду й дві склянки шампанського. Банку закриваю й кілька разів струшую, щоб лід розкришився. Коктейль подаю по-особливому. Келихи перевертаю догори дном і вмочую краї у воду. Потім опускаю в тарілку з цукром, щоб утворилося солодке коло на склі. Наливаю коктейль і подаю з фруктами чи десертом.
×
Коментарі