У київських ресторанах гамбургер коштує від 30 грн. Подають його окремо або з салатом і картоплею фрі.
У столичному пабі-ресторані "Голден Гейт" на вул. Володимирській можна замовити булочку з шістьма наповнювачами.
— Бургер із картоплею фрі та салатом із капусти, моркви й майонезу коштує 79 гривень, — каже менеджерка ресторану Катерина Копєйка, 21 рік. — За бажанням замовника вкладаємо огірки, томати, смажені гриби, сир, бекон, цибулю. Якщо всі наповнювачі покласти, страва обійдеться на 48 гривень дорожче — 127 гривень.
Гамбургери "Дядька Сема" — великий за 57, а малий за 47 грн — пропонує ресторан "Семз Стейк Хаус" на вул. Жилянській. Офіціантка Ірина Ігрунова, 22 роки, пояснює, що для великого "Дядька Сема" беруть булочку й 200-грамову котлету з яловичини. Для малого — 100-грамову. У середину розрізаної булки кладуть котлету, листя салату, кільця помідорів, сир, цибулю. Подають їх із солоним огірком і салатом "Коул-Слоу" — з пошинкованої капусти, моркви й майонезу.
Два види гамбургерів — гострий і негострий — подають у "Текіла Хаус" на вул. Спаській.
— У гострий додаємо перець чілі діаблі, — розказує менеджерка Альона Басецька, 21 рік. — Негострий коштує 59 гривень, а гострий — 61.
Коментарі