Суп із бананів та курячого філе радить приготувати шеф-кухар київського ресторану "Лавінія" Богдан Михайлов, 28 років. Спочатку він пасерує на вершковому маслі цибулю з дрібно порізаним бананом, додає шафран і розбавлені з молоком вершки. За 5 хв. знімає з вогню киплячу масу. Окремо в каструлі з товстими стінками смажить до готовності порізане кубиками куряче філе з гарбузом.
— Гарбуз краще брати оранжевого кольору, він смачніший, — радить Богдан.
Кухар збиває блендером посмажений із цибулею банан. Виливає все в каструльку з філе і кип"ятить зо 3 хв. Банановий суп Богдан виливає в тарілку й прикрашає кропом. Шматочки гарбуза в супі нагадують картоплю.
×
Коментарі