Ексклюзиви

Паштет доповнюють квасолею

— Паштет із білих грибів — улюблена закуска родини. Подаю як на святковий стіл, так і в будні, — каже 51-річна Галина Чуріна із Вінниці.

— Нарізую цибулину кубиком, смажу до золотистого кольору. Вкидаю вичавлений часник, готую ще 2–3 хвилини. Подрібнених і відварених 450 грамів білих грибів обсмажую 20–30 хвилин. Додаю 350 грамів відвареної квасолі. Солю й перчу. Тушкую 20 хвилин на малому вогні. Отриману масу подрібнюю у блендері до однорідності. Можна пропустити через м'ясорубку. Паштет чудово смакує із грінками з чорного хліба.

Тушковані білі гриби гармонійно поєднуються з курячою печінкою.

Нарізую дрібними кубиками цибулину й обсмажую на 100 мілілітрах олії до м'якості. Додаю два вичавлені зубці часнику, дрібку чебрецю і 450 грамів подрібнених й відварених білих грибів. Обсмажую 20–30 хвилин на малому вогні. Окремо смажу 20 хвилин 250 грамів курячої печінки. Вливаю 150 грамів розтопленого масла й додаю чайну ложку солі. Усе подрібнюю у блендері. Така закуска підходить до пасти.

Зараз ви читаєте новину «Паштет доповнюють квасолею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути