Ексклюзиви
вівторок, 11 липня 2017 16:54

Українські зірки даруватимуть сукні за посмішки

Автор: Прес-служба
  Дизайнер Анастасія Іванова
Дизайнер Анастасія Іванова

Український дизайнер Анастасія Іванова даруватиме сукні на свій день народження. 16 липня на Хрещатику вона разом зі своїми знаменитими подругами роздаватиме дизайнерські речі за посмішки.

"Я приготувала подарунки - сукні зі своєї колекції Smile. І ми всі разом даруватимемо їх усміхненим перехожим дівчатам на вулиці! Головне - щоб ці дівчата посміхалися і несли в цей світ позитив, адже саме в цьому - моя філософія і головний життєвий принцип", - каже Анастасія Іванова.

Дизайнер зізнається, що давно усвідомила своє призначення в цьому житті - створювати для людей гарні речі. Колекції Анастасії Іванової завжди жіночні, а в створення кожної сукні вона вкладає глибокий сенс і частинку своєї душі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайнер Анастасія Іванова відкрила corner в київському ЦУМі

"Щиро вірю в те, що коли ти робиш свою роботу з любов'ю, результат виходить дійсно чарівний, - додає дизайнер. - Жінки, які носять мої сукні, не раз відзначали, що вони заряджені особливою енергією, і в них легко можна отримати тисячі компліментів".

Дарувати подарунки разом з дизайнером будуть співачки Анна Добриднєва, Ілларія, Анжеліка Рудницька, Надія Майстренко, LILU, телеведучі Соломія Вітвіцька, Яніна Соколова, "Міс Україна 2016" Олександра Кучеренко, Інна Силантьєва та інші друзі Анастасії Іванової.

Сама дизайнер саме в цей день повертається з Америки і прямо з літака відправиться на Хрещатик, де разом зі своїми друзями відзначатиме день народження.

Зараз ви читаєте новину «Українські зірки даруватимуть сукні за посмішки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути