Ексклюзиви
середа, 14 січня 2015 11:26

"Угги відмінно виглядають з вінтажними сукнями" - редактори Vogue
10

Відомі модники часто називають угги незграбними і позбавленими смаку, радять стильним дівчатам відмовитися від такого взуття. Проте в холодну погоду або під час поїздок самі одягають їх і красуються на фото папарацці.

Угги - це зимове взуття з овчини, яке вже давно полюбилося дівчатам за теплоту і зручність.

Редактори Vogue Лаура Вейн і Джулія Хоббс вирішили подивитися правді в очі - будь-яка дівчина має право на зручне тепле взуття, особливо під час холодів. При цьому ніхто не змушує вас надягати угги на робочий корпоратив або побачення з коханим. Вони підготували для дівчат ряд порад про те, як залишатися стильними в такому взутті:

1. Одягаючи угги, відмовтеся від яскравого вечірнього макіяжу. Дівчина в такому взутті буде виглядати смішно, якщо на її обличчі спостерігається "бойова розмальовка". Прибережіть цей варіант для гарних туфель-човників і вишуканого вбрання.

2. Спортивні штани залиште вдома. Кращим вибором під угги стануть джинси, а от про спортивні штани забудьте і не згадуйте.

3. Проявіть розсудливість - не потрібно намагатися бути сексуальною в уггах. Будь-які спроби зробити ваш лук більш зухвалим, приречені на невдачу.

4. Угги будуть відмінно виглядати з вінтажними сукнями в стилі хіпі та об'ємними в'язаними светрами. "Я тільки так і одягалася під час свого відпочинку на півдні Франції, - говорить редактор Vogue Лаура Вейн. - Крім того, коли ти два тижні проживеш у фургоні біля моря, то твої ноги більше ні на яке інше взуття, крім таких чобіт, не погодяться".

5. У рекламі Ugg дівчина позує у довгій білій сорочці, з голими ногами, і в чоботях. Запам'ятайте, що такий лук допустимий тільки для фотосесії. Не намагайтеся повторити це самостійно.

Зараз ви читаєте новину «"Угги відмінно виглядають з вінтажними сукнями" - редактори Vogue». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути