понеділок, 20 вересня 2021 15:18

Кросівки під сукню та мікс золота зі сріблом: 10 табу, які стали трендовими
10

Часто те, що вважалося моветоном, із часом стає модним і на піку популярності. Є десятки образів та елементів гардеробу, поєднання яких вважалися табу, а тепер є трендовими.

Ознакою несмаку був мікс джинсів і жакета, але 2021 року це змінилося. Зараз поєднують джинси із жакетами й блейзерами. Трендовими моделями є жакети оверсайз і в яскравих кольорах, ідеться в матеріалі ТСН.

Моветоном раніше було змішувати золоті й срібні прикраси. Тепер цей мікс актуальний і в біжутерії.

Мода на сумку й туфлі одного відтінку вже завершилася. Хоч у старих фільмах можна побачити, як героїні добирали сумку, туфлі, манікюр і губну помаду в одному кольорі. Зараз варто міксувати різні відтінки для ефектного образу.

Зараз поєднують джинси з жакетами та блейзерами. Трендовими моделями є жакети розміру оверсайз і в яскравих кольорах
Фото: Pinterest
Одним із моветонів вважали змішувати золоті і срібні прикраси. Тепер такий мікс актуальний і в біжутерії
Мода на сумку і туфлі одного відтінку вже завершилася
Колготки під взуття із відкритим носком завжди були ознакою поганого смаку в модному світі. Але тепер, якщо обрати щільні колготи або в сітку, то можна це зруйнувати
Шкарпетки разом із туфлями чи ляпанцями стали головним трендом серед зірок

Колготи під взуття з відкритим носком завжди були ознакою поганого смаку в модному світі. Але тепер, якщо обрати щільні колготи або сітчасті, можна це носити. Однак не треба вдягати тілесні блискучі колготи, гламурне відкрите взуття або ті колготи, на яких видно шви на пальцях.

Модниці дедалі частіше вбираються в total black - образ повністю в чорному кольорі. У такому вбранні можна з'явитися як на вечірці, так і в офісі.

Кроп-топи стали справжнім модним хітом. Також і бюстьє. Міксувати варто із блейзером і легкими сорочками. Цьогоріч у моду повернулися короткі спідниці. Можна сміливо доповнювати підборами.

Шкарпетки з туфлями чи пантофлями стали головним трендом у зірок. Уперше показали таке поєднання на модних показах, після чого багато блогерок і моделей підхопили ідею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знахідка для модниць: універсальне взуття, яке пасуватиме до будь-якого вбрання

Знаменитості дедалі частіше з'являються на світських заходах у кросівках. Поєднують їх із брючними костюмами й сукнями. А одним із трендів став спорт-шик, який зруйнував стереотип про спортивний одяг. Велошорти, легінси й трикотажні спортивні костюми стали універсальними елементами гардеробу, які можна міксувати з чим завгодно.

У новому модному осінньому сезоні варто оновити гардероб і купити теплі й комфортні речі. Однією з трендових обновок буде трикотажна сукня. Наймодніший фасон цієї осені - крій сукні за фігурою. Краще обирати із квадратним декольте або з напівоголеними плечима. Бажано віддавати перевагу теплим кольорам.

Зараз ви читаєте новину «Кросівки під сукню та мікс золота зі сріблом: 10 табу, які стали трендовими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути