Ексклюзиви
середа, 25 листопада 2020 23:46

Які помилки у стилі роблять жінку старшою на вигляд

Які помилки у стилі роблять жінку старшою на вигляд
Речі треба обирати такі, щоб не виглядати старше свого віку. Фото: pixabay

Є кілька деталей, які здатні візуально зістарити образ.

Існують помилки, яких не слід допускати, щоб не виглядати старше свого віку, пише OBOZREVATEL.

Однією з них є занадто багато чорного. Всі люблять час від часу одягтися у все чорне, але з віком цю звичку краще залишити в минулому. Адже, як зазначають експерти, таке вбрання може зістарити образ. Розбавте його аксесуаром контрастного кольору – шовковим шарфом або брошкою-квіткою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайнер розповів, як створити капсульний гардероб

Відмова від джинсів - це також помилка. Є жінки, які переконані в тому, що чим старшими вони стають, тим рідше вони повинні носити джинси. Але це помилка, адже це якраз той предмет одягу, який допоможе вам виглядати молодше. Вибирайте моделі темних відтінків і поєднуйте їх з модними кардиганами або піджаками.

Неправильним може бути підбір білизни. Актуальний силует грудей – важлива частина образу. Слідкуйте, щоб бюстгальтер не давав грудям занадто опускатися вниз. Погано підібрана білизна, яка не надає грудям форму, обов'язково додасть вам візуально кілька зайвих років і кілограмів.

Кардиган з ґудзиками. "Бабусин" кардиган доречний тільки в тому випадку, якщо ви точно знаєте, з чим його поєднувати і стежте за тенденціями в моді. В іншому випадку краще поєднуйте свій образ з піджаками.

Також помилковою є відсутність балансу. Ніколи не одягайте об'ємний светр зі штанами великого розміру або навпаки, якщо не хочете візуально додати собі кілька років. Золоте правило гармонійного поєднання речей говорить: вузький верх – широкий низ і навпаки.

Зимовий гардероб також вимагає часу та грошей. Як підібрати актуальні моделі одягу та взуття, і скільки це коштує повідомляє OLX.Варто виокремити базовий верхній одяг.

Зараз ви читаєте новину «Які помилки у стилі роблять жінку старшою на вигляд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути