Ексклюзиви
пʼятниця, 26 лютого 2021 23:25

Іспанські дизайнери перетворили маски на стильні аксесуари за 4 тисячі гривень

 

Захисні маски найближчим часом будуть невід'ємною частиною нашого життя. Черговий карантин добігає кінця, а це означає, що у нас ось-ось з'явиться привід вбратися. Іспанський бренд придумав, як зробити зі звичайної маски модний аксесуар, який буде гармоніювати з модними образами.

Якщо вам жахливо набридли блакитні хірургічні маски і хочеться виглядати добре, попри пандемію, можна пошукати альтернативні варіанти, повідомляють detaly.co.il.

Наприклад, познайомтеся з брендом ювелірних прикрас та аксесуарів MAM, що був створений у 2014 році в Барселоні двома молодими підприємцями — Хорді Енріке і Анте Тірадо. Наприкінці минулого року вони розширили свій асортимент, додавши в свою колекцію маски для обличчя з елементами прикрас.

Їх рожеві, чорні та сріблясті маски виконані в чотирьох розмірах — від дуже маленького до великого, завдяки чому вони підходять як жінкам, так і чоловікам. Зроблені вони з органічної бавовни і шовку. Модні маски від MAM прикрашені декоративними металевими обручами, на яких вирізьблена назва бренду.

 

Також важливим доповненням є золотий або сріблястий ланцюжок на шию, який дозволяє залишити маску висіти на грудях. Так, наприклад, вам не доведеться в кафе класти її на брудний стіл, ховати в сумочку або вішати на руку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple представила навушники нового покоління - назвали вартість

Безумовно, виглядає такий аксесуар напрочуд стильно, однак у покупців є чимало сумнівів, тож замовляти його не поспішають. Цікаво, схвалило б таку маску міністерство охорони здоров'я? Щодо ціни, то тут теж є чому здивуватися. Коштує така шовкова маска понад чотири тисячі гривень.

Вирішувати тільки нам — продовжувати носити нудні, але надійні медичні маски чи вибрати щось більш розкішне, але з сумнівним ступенем захисту.

Використані медичні маски планують переробляти на основу для доріг і тротуарних плиток.

Австралійські вчені з Мельбурнського королівського технологічного університету пропонують подрібнювати використані маски та додавати перероблений бетонний заповнювач у дорожнє покриття, пише Science of the Total Environment.

Зараз ви читаєте новину «Іспанські дизайнери перетворили маски на стильні аксесуари за 4 тисячі гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути