вівторок, 15 квітня 2014 15:14

Чорна сукня приховує недоліки фігури і не має сезонних обмежень
5

У гардеробі кожної жінки має бути чорна сукня. У цьому переконаний стиліст Андрій Крикота.

У чому головний плюс такої сукні?

"Для чорної сукні нема ні сезонних, ні вікових обмежень, - говорить стиліст. – Її може одягнути на новорічну вечірку або корпоратив з нагоди 8 березня, на співбесіду чи побачення. Найцікавіші моделі – середньої довжини, приталені або вільного силуету. Чорне плаття стримане і не порушує робочого дрес-коду. А після роботи є відмінним варіантом для побачення".

Які основні переваги чорної сукні?

"Можу виділити одразу 5 переваг, - каже Крикота. - По-перше, чорне плаття робить непомітними недоліки фігури. По-друге, до нього легко підібрати взуття. По-третє, сукня не робить обмежень щодо вибору аксесуарів. У залежності від них сукня навіть виглядатиме по різному. По-четверте, класичне чорне плаття завжди виглядає сучасно. І п'яте – це не є дороге задоволення. Навіть у бутику гарну чорну сукню зараз можна купити за 200-300 гривень".

Які модні тенденції переважатимуть у пошиві чорних суконь цієї весни та літа?

"Зараз модні плаття з короткими рукавами і довжиною трошки вище колін. Влітку будуть популярні на широких бретельках, з глибокими овальними або V-подібними вирізами на грудях та овальними на спині. Для противників глибоких вирізів раджу віддавати перевагу мереживним вставкам. Також модними будуть сукні у горошок і через одне плече".

З чим краще комбінувати чорне плаття?

"Тут обмежень небагато. Вдалий варіант – з кольоровим піджаком або легкою кофтиною на ґудзиках. Не завжди пасують панчохи. З взуття треба бути обережними з підбором чобіт і ботфортів. З аксесуарів підійдуть коміри сплетені із бісеру, як дешева біжутерія, так і коштовності. До деяких моделей незайвими будуть ремені і шарфи. Пасують клатчі і сумочки-конверти. Масивні сумки виглядатимуть абсурдно на фоні з коротеньким платтям".

З якої тканини має бути пошита сукня?

"Тканина значення немає. Головне її оздоблення: драпірування, мереживні вставки, вишивка та оформлення бісером".

Зараз ви читаєте новину «Чорна сукня приховує недоліки фігури і не має сезонних обмежень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути