середа, 15 березня 2017 16:50

Браслети в чоловічих образах в 2017

Браслети в чоловічих образах в 2017

Сьогодні мода дає необмежену свободу у виборі прикрас. Але мужність і раніше асоціюється з лаконічністю і стриманістю. Незважаючи на провокації дизайнерів, чоловіки схиляються до традиційних аксесуарів. Максимум, що вони собі дозволяють, - це браслети з намистинами і шармами-підвісками зі срібла. Як носити чоловічий срібний браслет, розповідають експерти зі стилю ювелірного порталу 925.com.ua.

Браслет - ознака неординарності та індивідуальності

Як і будь-який інший аксесуар, браслет повинен гармонійно вписуватися в образ власника. За останні сезони це прикраса не зазнало кардинальних змін. Дизайнери, як і раніше, схиляються до ланковим браслетів з благородного білого металу, гладкою і плетеної шкіри і каучуку.

Ці прикраси модно доповнювати намистинами і підвісками. Найкращим чином підійдуть шарми зі срібла - з позолотою, емаллю, чорнінням, вставками з натурального каменю.

Як вибрати чоловічий срібний браслет на подарунок

На відміну від банальних і набридлих парфюмерно-косметичних засобів, прикраса - оригінальний і незабутній подарунок. А прикраса зі срібла - ще і статусний, що підкреслює значимість адресата і повагу з боку того, хто дарує. І якщо кільця або ланцюжки доречно дарувати тільки рідним і близьким людям, то браслети підносять хорошим знайомим, колегам, партнерам.

В якості подарунка чоловічі срібні браслети вигідні тим, що їх можна доповнити невеликий деталлю, вклавши в неї конкретного змісту, - креативної срібною бусиной або підвіскою-шармом.

Ці прикраси носять незалежно від віку і соціального статусу. Чим більше чоловік, тим масивніше потрібно прикраси і його елементи. Довжина браслета в ідеалі повинна на 2-3 см перевищувати обхват зап'ястя.

Зараз ви читаєте новину «Браслети в чоловічих образах в 2017». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути