пʼятниця, 24 вересня 2021 15:55

10 речей, які мають бути в гардеробі кожної модниці
10

У гардеробі кожної дівчини мають бути базові речі, на основі яких можна створити будь-який образ.

10 речей, які мають бути в кожної модниці, показали в журналі Elle.

Класичні джинси. У гардеробі завжди має бути пара класичних зручних джинсів, у яких комфортно та які поєднуються з усім - сорочкою, футболкою або блейзером, бунтарським кросівками чи туфлями на підборах.

Біла футболка. Лаконічна біла футболка без будь-яких принтів є головним елементом будь-якого образу. Завдяки її універсальності можна створити безліч варіантів. Така річ є незамінною, якщо потрібно врівноважити яскравий елемент в образі.

Бежеве пальто або тренч. Такий елемент гардеробу - вигідна інвестиція в демісезон. Пальто прекрасно гармонує з будь-яким убранням, чудово зігріває в холоди й пасує абсолютно всім.

Білі кросівки. Класична пара білих кросівок вільна від примх моди. Таке взуття універсальне, зручне та стильне. Обирайте моделі без деталей і візерунків.

Піджак. Це незамінна річ у гардеробі сучасної жінки. Перевага піджака в тому, що його можна носити практично поверх усього - класичної блузи, футболки з принтом, мереживного топа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На голе тіло чи з речами оверсайз: як стильно носити пальто цієї осені

Комфортні туфлі на підборах. Туфлі на стійких підборах - невіднятний атрибут у жіночому гардеробі. Краще обирати моделі нейтральних відтінків - їх можна легко поєднувати з різними нарядами. Ідеальним варіантом будуть чорні або бежеві туфлі з ремінцем без візерунків і зайвого декору.

Плетений светр. Цю річ можна носити із джинсами, спідницями, шортами. Можна також створювати незвичайні й свіжі образи, надягаючи светр поверх легкої сукні. Прислухаючись до порад стилістів, краще обирати мінімалістичні візерунки й нейтральні кольори - так набагато легше буде міксувати светр з іншими елементами образу.

Чорні штани. Чудова альтернатива джинсам. Стильна пара прямого крою без потертостей, розрізів і інкрустацій - ідеальний варіант як для дозвілля, так і для навчальних або робочих буднів.

Лофери. Таке взуття буде актуальним завжди завдяки зручності й універсальності. Якщо потрібна довічна пар, то краще орати лаконічні чорні або бежеві лофери на пласкій підошві.

Містка сумка. Коли обираєте сумку пам'ятайте, що її розмір має відповідати вашому середовищу й потребам.

Біла лаконічна футболка.
Фото: yumzhina_ts_v
Туфлі на підборах.
Чорні лофери.
Білі кросівки.
Містка сумка.

В Україну сунуть осінні холоди. Тож потрібно обирати одяг теплий і стильний. На прикладі модних інфлюенсерів Cosmopolitan показав актуальні фасони на осінь 2021 року.

Зараз ви читаєте новину «10 речей, які мають бути в гардеробі кожної модниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути