неділя, 02 травня 2021 09:00

Принцесі Шарлотті шість років - чим вона живе і яке майбутнє на неї чекає

Принцесі Шарлотті шість років - чим вона живе і яке майбутнє на неї чекає
Шарлотта збереже своє місце в черзі на престол навіть в тому випадку, якщо у Кейт і Вільяма народяться ще сини. Фото: TheBritishMonarchy

2 травня 2015 року герцогиня Кембриджська Кетрін Міддлтон народила принцесу Шарлотту, четверту в лінії спадкування на британський трон.

Дитина з'явилась на світ вагою 3,7 кілограми о 8:34 ранку за лондонським часом . Її назвали Шарлотта Елізабет Діана.

Ім'я Шарлотта колись було популярним в історії британської монархії . Так звали дружину короля Георга III і їхню старшу дочку. Середнє ім'я сестри Кейт Міддлтон, Піппи, також Шарлотта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двійник Кейт Міддлтон заробляє на день 30 тис. грн

Хрестини відбулись в церкві у Сандрінгемі, в графстві Норфолк, де колись хрестили і покійну бабусю Шарлотти, Діану. Для хрещення монарших осіб в Англії використовують давні реліквії, транспортування яких до храму перетворилася в справжню секретну операцію.

Хрещена мати принцеси - давня подруга Кейт, Софія Картер. Хрещені батьки - друзі Вільяма- Томас ван Страубензі і Джеймс Мід. Також її хрещеними стали двоюрідний брат Кейт Адам Міддлтон і родичка Леді Ді Лаура Феллоуз.

Шарлотта збереже своє місце в черзі на престол навіть в тому випадку, якщо у Кейт і Вільяма народяться ще сини.

Герцоги дуже уважно стежать за тим, щоб у їхніх дітей було "звичайне дитинство". Шарлотта спілкується з кузинами Мією і Саваною та іншими дітьми. Принцеса навчається у престижній початковій приватній школі Thomas's Battersea на південному заході Лондона.

29 квітня 2011-го у Вестмінстерському абатстві Лондона за присутності 1900 гостей відбулось весілля принца Вільяма, другого претендента на британський престол і представниці середнього класу Кейт Міддлтон. Кетрін Міддлтон, старша з 3-х дітей, народилася 9 січня 1982-го в місті Редінг в англійській сім'ї Майкла Міддлтона і Керол Елізабет.

Зараз ви читаєте новину «Принцесі Шарлотті шість років - чим вона живе і яке майбутнє на неї чекає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути