Ексклюзиви
середа, 22 травня 2019 15:26

"Замість плеєра отримала шматок мила за дві тисячі гривень"

43-річний Йоханнес Челльгарн із міста Філіпстад у Шотландії отримав з інтернет-магазину наволочки зі свастикою та профілями Адольфа Гітлера і Беніто Муссоліні замість обраних – із трояндами. Подружжя хотіло спалити замовлення, але згодом написали претензію в магазин із вимогою пояснень.

– Було б жахливо, якби ці речі потрапили до когось, хто бачив Другу світову, або до їхніх нащадків, – каже Челльгарн.

Відповіді з крамниці не отримали, наволочки викинули на смітник

Ми запитали читачів:

Які несподіванки отримували від покупок в інтернеті?

 

Замовив у магазині побутової техніки планшет. До нього чохол та автомобільну зарядку. Замість чохла прислали тюнер-Т2. Він призначався покупцю з Донецької області. Менеджер попросив залагодити ситуацію за мій рахунок. Я відмовився. Повернув тюнер у магазин. Тільки потім мені прислали чохол. На ці розбірки витратив місяць.

Олександр Просяник, 35 років, інженер, Хмельницький

Купила капці. Носки мали бути у вигляді морди кота. Прислали один капець – свині, другий – собаки.

Наталя Омельчук, 28 років, продавець, Вінниця

Замовила рукавиці, що світяться. Хотіла подарувати племіннику. На сайті писали: зроблені з матеріалу, що підзаряджається від денного світла. Доставили рукавиці зі вшитими лампочками. Вмикалися від батарейки. Повернути не змогла, бо магазин – китайський.

Ірина Сапіга, 30 років, манікюрниця, Одеса

Замість плеєра прийшов шматок мила, за який заплатила майже 2 тисячі гривень. Коли звернулася в поліцію, прийшов ще один. Мило звичайне дитяче. Зберігаю його на видному місці. Коли хочу щось замовити, згадую про нього. Милом ніхто ніколи не мив руки. Це найдорожча косметика в моєму житті.

Марина Іллєнко, 29 років, бариста, Маріуполь Донецької області

Міняв мотор у тракторі. Щоб зекономити, замовив у Китаї. Прийшов конструктором – усі деталі окремо. Витратив півроку, щоб зібрати.

Денис Юрченко, 40 років, електрик, Вінниця

Блідо-рожеву сукню обрали на випускний дочки в дитячому садку, а отримали костюм Бетмена. Дитині сподобався, тому скандалу не влаштовувала. Донька все літо проходила в ньому на вулиці.

Тетяна Шурина, 32 роки, рекламний менеджер, Львів

Купувала взуття зі 50-відсотковою знижкою на іноземному сайті. Прийшов один черевик. Сестра так замовила пуховик. Отримала без рукавів і капюшона.

Маргарита Мартинюк, 38 років, лікар, Київ

Замовляв в Італії шкіряний гарнітур для вітальні. Чекав місяць, щоб доставили безкоштовно. Коли прийшов, був шокований – крісла й диван за розміром іграшкові. Усе можна легко підняти руками. Повернення коштувало стільки ж, як я заплатив за товар. Тоді у дворі змайстрував будиночок. Меблі туди вписалися ідеально. Зараз там улюблене місце дітей з усієї вулиці.

Ігор Чорноморський, 30 років, масажист, Київ

Запам'яталася котяча хатинка. Стояла під кутом 45 градусів. Щоб утриматися, треба було чіплятися кігтями. У подарунок прийшли памперси для тварин. Очевидно, щоб не так страшно було залазити всередину.

Юлія Щепоткіна, 30 років, лаборант, Вінниця

Отримала набір фалоімітаторів замість кавоварки. На пошті відкрила, аби перевірити посилку. Коли то побачив менеджер, думала, провалюся під землю. Він ще й пожартував, чи не хочу перевірити справність тих штучок. Розбиратися не захотіла. Всі телефони того магазину поставила в чорний список.

Ірина Мала, 30 років, фармацевт, Київ

Зараз ви читаєте новину «"Замість плеєра отримала шматок мила за дві тисячі гривень"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути