Ексклюзиви
середа, 20 травня 2020 20:56

Робила манікюр через дверцята для собак

В американському місті Портленд, штат Орегон, стриптиз-клуб почав возити світлове шоу вулицями міста. Власник 35-річний Шон Боулд зробив барикади між стриптизерками, щоб вони не порушували соціальної дистанції. Гроші за виступи можна переказати на рахунок закладу.

Їх транслюють у соцмережі.

Ми запитали читачів: Як довелося змінити бізнес під час карантину?

 

Для людей на карантині організували креативну доставку їжі. Приїздить не просто кур'єр, а цілий ешелон грузинів, які оголошують тости та співають пісні. Дійство триває кілька хвилин. Розвага стала такою популярною, що розписано все на кілька місяців.

Валерій СІВЕРЧУК, 46 років, власник ресторану грузинської кухні, Вінниця

Перекопав урожай зеленої цибулі, щоб привернути увагу до проблеми зі збутом товару. Згоден віддати решту городини до будинку літніх людей, якщо благодійники викопають і заберуть.

Микола КИПОРЕНКО, 38 років, фермер, селище Літин Вінницької області

Робила манікюр через дверцята для собак. Син заборонив матері виходити надвір і забрав ключі. А клієнтці дуже хотілось оновити нігті. Спершу намагалися через кватирку, але дверцята для тварин виявилися зручнішими. За послугу отримала потрійну суму.

Наталія СТЕПАНЕНКО, 40 років, майстриня манікюру, Київ

Почав реставрувати старі меблі. Нові перестали купувати. Розмістив повідомлення на сайтах оголошень. Перші клієнти того ж дня замовили перетяжку радянського дивана-"книжки" й чотирьох табуреток. Заплатили 4 тисячі гривень. Отримав 3 тисячі чистого прибутку.

Олександр ВОЗНЮК, 43 роки, столяр, Вінниця

Чотири роки тому відкрила школу розвитку для дітей. З іншими вчителями навчаємо англійської, живопису, програмуванню. А ще модельний клуб, де викладають дефіле, риторику, етику. Під час карантину заняття перевели в онлайн. Тепер думаємо, чи варто повертатися до традиційних уроків у студії. Багато дітей добираються із сіл.

Олена ДЕДИНЩУК, 37 років, викладачка, місто Калинівка Вінницької області

Почала стригти клієнтів вогнем. Колись навчалася цього, але не наважувалася. Тепер склалися всі обставини, бо за такої техніки – чимала відстань між майстром і клієнтом. До того ж люди думають, що за високої температури вірус гине.

Тетяна ПРОКАЛЮК, 34 роки, перукарка, Київ

Влаштувала концерт на балконі. Про подію написала в чаті будинку. Коли вийшла співати, побачила, що дивляться люди з сусідніх багатоповерхівок. За кілька днів організували подібний захід на балконі сестри. Глядачам пропонували скинути на картку, хто скільки може. Зібрали 17 тисяч гривень.

Юлія БЕЗУХА, 23 роки, оперна співачка, Харків

Стала нянею з читання казок. На замовлення можу почитати будь-яку кількома голосами. Замовляють переважно кияни. Мабуть, набридло самим вкладати дітей.

Тамара БЕКЕШОВА, 56 років, театральна працівниця, Київ

Зараз ви читаєте новину «Робила манікюр через дверцята для собак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути