Ексклюзиви
четвер, 14 квітня 2011 12:53

Про що думають чоловіки?

 

Британець Шерідан Сімов випустив книжку "Про що, крім сексу, думають усі чоловіки". У ній нема жодної сторінки з текстом. 200 аркушів у обкладинці - порожні. Книжка - бестселер у Великій Британії, її найбільше купують студенти.

- Хотів пожартувати, подарував товаришу. А він до неї почав лекції записувати. Здається, тепер така книжка є у всіх, - каже студент Ноттінгемського університету.

Шерідан Сімов стверджує, що кілька років вивчав думки чоловіків і дійшов висновку: вони думають лише про секс. Бестселер продають за 4 фунти 69 пенсів - wе близько $7,6.

Ми запитали в українців: про що думають чоловіки?

40 відсотків вільного від роботи часу пригадую день і тиждень, що минули. Аналізую свою поведінку, можливий розвиток ситуації, якби я поступив інакше. Інші 40 відсотків - планую наступний день. Як працював менеджером по роботі з будівельними організаціями, то перед важливою зустріччю намагався прорахувати всі варіанти розмови, запитання клієнтів. Ще 20 відсотків часу розмірковую, як би смачніше поїсти, добре поспати, відпочити і посидіти за компом, ні про що не думаючи.

Олексій, 26 років, Київ

Як не спитаю: "Про що думаєш?", відповідає: "Ні про що". У мене вже таке враження, що чоловіки і думати - речі несумісні.

Іра ГУМЕНЮК, 29 років, продавець, Тернопіль

До 22 років я думав тільки про секс. Зараз багато про що думаю.

Дмитро, 29 років, інженер, Одеса

Щойно спитала свого, що має на думці. Відповів: "Як заробити більше грошей. Крім того, про любов, про тебе, про музику". Він у мене музикант. Про секс нічого не сказав. Може, тому, що з цим у нього проблем нема.

Софія МУРАРО, 25 років, економіст, Дніпропетровськ

Зараз міркую, чому вчора, замість лягти спати, пішов з друзями у бар. Чим мені зранку похмелитися? Чи дадуть премію в цьому місяці? Чому вдома постійно зникає інтернет?

Олександр МАТЯШ, 34 роки, менеджер з продажу, Львів

Хлопець думає лише про роботу. Розмови весь час лише про те, що відбувається у фірмі. Деколи відволікається. Але тоді гадає, чому Росія не визнала Чечню окремою державою, навіщо їм була та війна. Або чому США не створять умов для молодих мексиканців, які перетинають кордон без документів. Каже, у Штатах зростає злочинність через мексиканців-нелегалів.

Ганна БЕЗКОРОВАЙНА, 24 роки, Харків

Коли лежу в ліжку, не маю ніяких думок. Можу розслабитися і дивитися в одну точку на стелі. Якщо за столом - як смачніше поїсти. Перед телевізором - про те, що показують. Під час прогулянки в парку теж не розмишляю ні про що, повітрям насолоджуюся. Якщо не сам, а з красивою дівчиною, то говорити можу будь-що, але думатиму, як заманити її додому.

Олег МОРОЗ, 33 роки, Київ

Мій чоловік два місяці тому поїхав на заробітки. Щодня надзвонює, питає, чи нікого собі не знайшла. Тільки й думки, що я вже з кимось гуляю.

Вікторія, 23 роки, музикант, Ужгород

У мого на першому місці - секс. На другому - футбол. Ще мріє вголос, як би зараз було добре випити бокал пива із друзями, а потім пограти в чергову комп'ютерну гру. Ніколи не чула, що він переймається роботою, хоча працює.

Ольга ДІДУХ, 24 роки, Івано-Франківськ

Зараз ви читаєте новину «Про що думають чоловіки?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути