Ексклюзиви
четвер, 13 травня 2021 09:54

Покращив гру в обороні

Те, що зробив Луческу з "Динамо", доводить: він – тренер. Вивів ­команду в Лігу чемпіонів і виграв національний чемпіонат, має шанс здобути Кубок. І це добрий початок, бо, сподіваюся, буде й продовження. Своєю роботою Луческу заслужив пристойне поповнення. І якщо воно буде, а Мірча матиме сили працювати, то на "Динамо" очікує велике майбутнє.

Іван ГЕЦКО, 53 роки, колишній нападник збірної України

"Динамо" прогресує. У чемпіонаті, щоправда, допоміг занадто слабкий "Шахтар". Варто відзначити поступ в обороні. Не пам'ятаю, щоб у матчах наших грандів "Шахтар" один раз ударив вище воріт й більше нічого не створив.

Непоганий добір виконавців у середній лінії команди. Якщо Вік­тор Циганков забиває 10 голів, то це сильний показник.

Напад треба підсилювати. Владислав Супряга за весь чемпіонат забив тричі. Артем Бесєдін – чотири голи. Хоча в останнього і є виправдання – він рік був поза футболом (отримав дискваліфікацію за вживання забороненого препарату. – Країна). А яке пояснення в Супряги?

Для прогресу варто купити серйозного форварда. А краще кількох. Гроші за Лігу чемпіонів у цьому мають допомогти.

Команда стала менш травматичною. Це значить, що гравці добре готові фізично. Вони однаково швидко біжать до чужих воріт і повертаються до своїх. Тож дисципліна – на високому рівні. І в цьому теж заслуга Луческу.

Ігор ЯВОРСЬКИЙ, 61 рік, колишній нападник тернопільської "Ниви"

"Динамо" рівно пройшло сезон, уникло тривалих зривів і спаду форми. Решту команд добряче трусило. Тому все закономірно. У клуб прийшов серйозний, вимогливий тренер, який показав, що гральну дисципліну порушувати нікому не дасть. Команда почала відпрацьовувати оборону так само, як і атаку.

Я не знаю, наскільки вистачить цього "Динамо". Потрібне якісне підсилення. З нинішнього складу тренер витягнув усе, що міг.

Мирон МАРКЕВИЧ, 70 років, колишній тренер збірної України, "Металіста" і "Дніпра"

Зараз ви читаєте новину «Покращив гру в обороні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути