четвер, 14 квітня 2011 12:50

Музична географія Brazzaville

Склад гурту змінюється залежно від місця гастролей Brazzaville. У ньому грають американці, турки, росіяни та іcпанці. Вокаліст Девід Браун ділиться враженнями про міста та країни, в яких жив і виступав.

Барселона, Іспанія

Зараз я живу тут. Барселона дуже комфортна, місто можна об'їхати на велосипеді. Європа - велична, але іноді здається манірною літньою жінкою, яка скрізь насаджує свій порядок. Часом сумую за Америкою, запахом пустелі. Хотів би виїхати на узбережжя і відчути неприборкану силу Тихого океану замість етикетної ввічливості Середземного моря.

Лондон, Великобританія

Переїхав до Лондона із Лос-Анджелеса, коли вирішив зав'язати з героїновою залежністю. Мешкав у тітки. Щоб кинути наркотики, треба змінити місто, країну і коло знайомих.

Токіо, Японія

Люблю прогулюватися цим містом. Свою найулюбленішу гітару купив наприкінці 1990-х у токійському комісійному магазині. Наш перший альбом "2002" став шалено популярний не тільки в Америці, а й у Японії. Пісні крутили на найбільших радіостанціях. Я був шокований славою, думав, що не заслуговую на неї - почав пити, буянив під час концертів. Змінив поведінку після розповідей про те, як мої пісні допомагали людям у складні моменти життя.

Санкт-Петербург і Москва, Росія

Москва - це дитина, яка пішла у бізнес-школу і стала корпоративним юристом. А Пітер - її брат, що вступив до школи мистецтв, вилетів звідти, але зрештою створив всесвітньо відомий гурт (Браун переспівав пісню "Звезда по имени Солнце" гурту "Кіно". - "Країна"). Пітер і Москва - як інь і ян, як Барселона і Мадрид, Нью-Йорк і Бостон.

Браззавіль, Республіка Конго

Одного ранку я сидів у своїй старенькій машині перед будинком жінки на ім'я Мішель. Вона була власницею модного голлівудського клуба Lava Lounge. Я малював її особняк. У перерві вирішив почитати Los Angeles Times. На першій шпальті побачив статтю про громадянську війну в Конго, в око впало слово "Браззавіль". Щойно його побачив, зрозумів: так має називатися моя група!

Зараз ви читаєте новину «Музична географія Brazzaville». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути