четвер, 24 березня 2011 13:47

"Дніпро" побореться за друге місце

"Дніпрові" буде замало обійти "Металіст". Клуб цілком може поборотися з київським "Динамо" за друге місце в чемпіонаті України.

До кінця чемпіонату ще вісім матчів, і 6 очок можна відіграти. Свіжий приклад: торік навесні "Динамо" втратило перевагу над "Шахтарем".

Минулої неділі дніпропетровці перемогли "Динамо" заслужено. Гра була рівною, але дніпряни все встигали робити швидше - скористалися втомою киян після матчу в Манчестері. Динамівцям не вистачало травмованого Мілевського. Усі його критикують, коли Артем грає. Коди ж його немає - відсутність цього футболіста дуже помітна. Ще й Алієв не в формі - фізичних кондицій поки не набрав.

Усі хвалять Коноплянку. Він - найяскравіша фігура в атаці "Дніпра". Та мені більше сподобалися командні оборонні дії та гра центральних захисників, Мандзюка та Чеберячка. Вони "вичистили" майже все у своєму карному майданчику, були успішними на підборах. Якщо така команда як "Динамо" створює упродовж матчу тільки один голевий момент, значить, оборона суперника спрацювала відмінно.

У "Дніпрі" багато технічних гравців і тренер, Хуанде Рамос, грамотний. Та реалізувати потенціал зараз неможливо, бо поля погані. На початку квітня, коли стан газонів покращиться, буде видно, чи готовий "Дніпро" грати у футбол, який пропонує йому тренер.

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" побореться за друге місце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути