Ексклюзиви
пʼятниця, 02 листопада 2018 19:09

У Києві відкриється мультимедійна виставка Samskara

У Києві з 15 листопада відкриється мультимедійна виставка Samskara. Експозицію представлять на 2 тис. м кв Будинку одягу, що на Львівській площі, 8.

Виставка SAMSKARA - проект з елементами занурення. Відвідувачам презентують більше 70 картин і голограм доповнених проекціями, інтерактивні інсталяції, покажуть 18-метрову панораму з творами художника Андроїда Джонса та повнокупольний кінотеатр з шоу Samskara 360.

Над проектом працювали фахівці з США, Великої Британії, Китаю, Тайланду і України.

Автор: facebook.com
   Шоу SAMSKARA 360  представляли на фестивалі Burning Man. Інтерактивні проекці на будівлі Сіднейської опери переміщалися і змінювалися, наче сама будівля змінювала форму. 
Шоу SAMSKARA 360 представляли на фестивалі Burning Man. Інтерактивні проекці на будівлі Сіднейської опери переміщалися і змінювалися, наче сама будівля змінювала форму. 

Імерсивність -- це ефект занурення, шлях, по якому людина відкриває для себе художній світ. У всесвіты Samskara гості будуть потрапляти через дзеркальний лабіринт. На території виставки є простір для лекцій, арт-воркшопів, майстер-класів, dj-сетів і вечірок.

"Вперше у нас будуть інтерактивні проекції, з якими можна взаємодіяти. Основа таких інсталяцій - система кінект. Тобто люди рухаються перед проекцією, вона змінюється від їх рухів, - розповідає про оновлення Samskara арт-директор виставки та представник компанії 360Art в Україні Анна Духнівська. - Саме шоу Samskara перше презентували на фестивалі в Fiske Planetarium у США".

У грудні цього року виставка Samskara відкриється в Лос-Анджелесі в Arts District LA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відбудеться масштабний фестиваль фолк-музики

Виставка працюватиме щотижня з вівторка по неділю з 13:00 до 23:00.

Українська художниця Анна Проненко малює буденне життя жінок. Презентувала нові картини на виставці "Краля" у Галереї народного мистецтва Черкас 1 листопада.

Зараз ви читаєте новину «У Києві відкриється мультимедійна виставка Samskara». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути