Ексклюзиви
субота, 25 вересня 2021 08:53

Оголосять найкращих у музичній індустрії України

Оголосять найкращих у музичній індустрії України
Імена найкращих у музичній індустрії назвуть на церемонії Jager Music Awards 19 листопада Фото: Jager Music Awards

Уперше в історії Jager Music Awards оголосять найкращого в категорії "Помішаний артист року". Спеціальна номінація визначить автора чи музичний продукт, який має міжстильове чи міжкультурне підґрунтя, поєднання різних жанрів, залучення інших видів мистецтв. Про це повідомляють організатори заходу.

Помішані — майстри музичної реальності. Імена найкращих із них назвуть на церемонії Jager Music Awards 19 листопада, підводячи підсумки 2021-го. Цього року переможців премії оберуть у 7 основних номінаціях: "Артист року", "Трек року", "Відео року", "Подія року", "Лейбл року", "Внесок в індустрію" та "Соціальна ініціатива".

"Вихід з оксюморона "нові терміни — колишні жанри" я бачу якраз у майстерності поєднання різнорідних елементів у загальний культурний, зокрема музичний, артефакт. Перспективність такого підходу давно і з міжнародним успіхом продемонстрували колаборації як рокерів Aerosmith із реперами Run-DMC, так і Diesel із берлінською вуличною шаурмою "У Мустафи", — говорить Stereoigor, співголова експертної ради Jager Music Awards 2021, музичний журналіст і засновник аудіожурналу Stereobaza.

Незмінним в історії премії залишається підтримка молодих артистів на українській сцені. З 16 вересня до 10 жовтня музиканти-початківці можуть подати заявку на сайті jagermusicawards.com.ua, аби позмагатися за призи у категоріях Young Blood.

"Номiнацiї Young Blood має три варіації з дуже класними призовими — 110 000 гривень на зйомки кліпу, 70 000 гривень на придбання музичного обладнання, а також можливість видати платівки з власною музикою непоганим тиражем. Це все абсолютно реальний шанс, то чому б не спробувати?", — каже Віра Логданіді, співголова експертної ради Jager Music Awards 2021, співзасновниця та резидентка вечірок і лейблу Rhythm Büro.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголосили переможців премії BookForum Best Book Award- 2021

До ради журі цьогоріч увійшли 32 музичні експерти з різних частин України та закордону. Серед них: Томас Гегер (Австрія) — засновник віденського шоукейс-фестивалю Waves Festival & Conference, Інгрід Котла (Естонія) — керівниця відділу комунікацій Tallinn Music Week, Ірина Горбань — менеджерка гуртів DakhaBrakha і Dakh Daughters.

Уперше в історії Jager Music Awards посаду голови ради обіймуть одразу два представники журі: співзасновниця та резиденка вечірок і лейблу Rhythm Büro Віра Логданіді та музичний журналіст і автор аудіожурналу Stereobaza Stereoigor.

Нагадаємо, вплинути на результати, разом із журі, може кожен із користувачів сайту премії. Голосування в основних номінаціях розпочнеться 16 жовтня і триватиме до 10 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Оголосять найкращих у музичній індустрії України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути