Ексклюзиви
пʼятниця, 15 січня 2021 19:15

Ефектні фото і відео – чим здивують нові флагмани від Samsung

Ефектні фото і відео – чим здивують нові флагмани від  Samsung
"Самсунг" показав нові флагмани. Фото:ixbt.com

14 січня Samsung провів презентацію лінійки нових флагманських смартфонів: Galaxy S21 з дисплеєм 6.2 дюйми, Galaxy S21+ з діагоналлю 6.7 дюйми та Galaxy S21 Ultra з екраном 6.8 дюйми.
Версії моделі смартфона відрізняються розмірами. Крім цього, Galaxy S21 та S21+ мають камеру 64 МП, швидший процесор і містку батарею. S21 Ultra отримав кращу камеру – 108,0 Мп.

"Новий флагманський Samsung буде на рівень вище попереднього. Схема роботи камер лишається попередньою: одна ширококутня камера має 12 мегапікселів, друга 12-піксельна - ультраширококутня і основна на 64 мегапікселів, - говорить Gazeta.ua спеціаліст із мобільної електроніки Костянтин Гришин, продає її неподалік вул. Космічної у Києві, - Відео можна буде знімати у форматі 8К. При чому, без будь-яких програмних редакторів, є змога робити скріни високої якості й зберігати їх як фото. Є 30-кратний цифровий зум і функція фіксування зуму. Це дозволяє уникнути випадкового приближення і ефекту тремтіння рук під час зйомки. Стосовно розташування камер на випуклій платформі, то мені це не подобається. Тепер камери будуть дряпатися першими при горизонтальному падінні чи при триманні телефона в кишені джинсів із ключами. Необхідними тепер стають захисні плівки на блок камер".

На відміну від Galaxy S21 та S21, S21 Ultra отримав 100-кратний зум. Усі три моделі мають найтехнологічніші екрани з частотою оновлення 120 Гц на базі матриці Dynamic AMOLED. Цей дисплей чіткіше передає кольори і дає більший контраст завдяки незалежним пікселям.

"Екран відтепер яскравіший із кращою деталізацією. Але не думаю, що це помітять ті, хто користувалися попереднім флагманом цього бренду, - говорить експерт. - Стосовно акумуляторів, то, звісно, найкращим варіантом буде версія із "батарейкою" на 5 тисяч міліампер. Нові процесори менше потребують енергії, екран - також. Цю версію смартфона за інтенсивного використання можна буде не заряджати 3-4 дні", - розповів Костянтин Гришин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Samsung випередила конкурентів і стала першою на ринку смартфонів

Смартфони лінійки Galaxy S21 отримають власні чіпсети від Samsung – Exynos 2100. Він має інтегрований 5G-модем, проте оцінити його в Україні поки що не можна. Окрім цього, смартфони лінійки отримали великий об'єм оперативної пам'яті – від 8 ГБ, і від 128 ГБ вбудованої. Найбільше запасів пам'яті має Galaxy S21 Ultra – мінімум 12 ГБ оперативної. Вбудовану можна розширювати за допомогою microSD, проте доведеться жертвувати другою сімкартою.

Як бонус, Galaxy S21 Ultra підтримує перо S Pen. Раніше S Pen був доступним тільки у лінійці Galaxy Note.

Samsung відмовиться від зарядних пристроїв в комплекті зі смартфонами слідом за Apple. Деякі моделі можуть втратити комплектні зарядки вже в 2021 році.

Зараз ви читаєте новину «Ефектні фото і відео – чим здивують нові флагмани від Samsung». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути