пʼятниця, 18 січня 2019 16:28

Як робота в офісі впливає на сімейне життя

Як робота в офісі впливає на сімейне життя
Робота в офісі підвищує ризик розлучень. Фото: ivona.bigmir.net

Науковці порівняли сферу зайнятості зі статистикою розлучень.

Частіше розлучаються ті, хто багато спілкується із протилежною статтю, пише 24 канал.

Науковці дослідили відомості про розлучення жителів Данії. Вчені проаналізували угоди про шлюби, укладені у 1981-2002-х і дані про місце роботи подружжя. Близько 100 тис. включених до вибірки пар розійшлися.

Чоловіки, які працювали у жіночому колективі, розлучалися на 15% частіше. Така сама ситуація і у жінок. Ймовірність розлучення при роботі в чоловічому колективі підвищувалася на 10%.

На розлучення також впливає рівень освіти чоловіка. Високоосвічені розлучалися удвічі частіше, ніж чоловіки з більш низьким рівнем освіти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли потрібно закінчувати стосунки - 5 ознак

Серед чоловіків рідше розлучаються фермери і бібліотекарі. Серед панянок – зайняті у сільському господарстві, фармацевтиці та гірничій промисловості. Частіше розлучаються працівники готелів і ресторанів.

Щоб зберегти у стосунках любов і розуміння, не можна говорити чоловікам про те, що вони дурні, що жалкуєте у виборі обранця, про проблеми у ліжку та що вони нічого не роблять. Існує стандартна фраза "ти дурень", яка допомагає отупіти. Подібна думка дружини не підвищує самооцінку, а знижує її.

Зараз ви читаєте новину «Як робота в офісі впливає на сімейне життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути