Ексклюзиви
понеділок, 16 липня 2018 21:10

Зарплата від 50 тис. грн: кому платять найбільше

Зарплата від 50 тис. грн: кому платять найбільше
У липні найбільші зарплати пропонуютьу IT-сфері. Фото: Work.ua

З 1 січня 2018 року в Україні з 3200 грн до 3723 грн зросла мінімальна зарплата. До кінця поточного року мінімальні виплати українців можуть сягнути 4200 грн у місяць. Для цього необхідне зростання економіки і створення нових робочих місць.

Щоправда на сайтах пошуку роботи пропонують вакансії з оплатою вище мінімальної, пише The Point.

Директор з розробки програмного забезпечення

ІТ-компанія з офісом у Києві шукає директора з розробки програмного забезпечення на зарплату 210 тис. грн. Це має бути досвідчений менеджер, фахівець, який розбирається як в людях, так і технологіях. Офіс компанії розташований поруч з метро Шулявська. Там обіцяють безкоштовну каву, масаж, заняття з йоги, можливість пограти теніс чи поплавати в басейні. При необхідності можна переночувати у готелі в 100 метрах від офісу. Компанія обіцяє компенсувати витрати на професійні тренінги, курси, семінари та забезпечити медстраховку. За рекомендацію потрібного кандидата готова заплатити $1,5 тис.

Директор по маркетингу

Директору з маркетингу обіцяють платити 95 тис. грн щомісяця. Міжнародна онлайн-школа англійської мови шукає професіоналів для реалізації найсміливіших і креативних ідей. Кандидат на посаду має мати більше 3-х років профільного досвіду роботи, знати англійську на високому рівні. Основні обов'язки - зростання трафіку на сайті та кількості клієнтів, реалізація PR-стратегії по Україні та країнам СНД.

Менеджер по роботі з клієнтами

Співробітника шукають на зарплату 85 тис. грн. Одним із головних завдань топ-менеджера буде збільшення кількості університетів з акредитацією АССА (Асоціація дипломованих сертифікованих бухгалтерів). Майбутній менеджер по роботі з клієнтами має вільно володіти українською, російською та англійською мовами. Мати відмінний досвід у сфері В2В. Крім того, любити подорожувати.

Директор з розвитку фармацевтичного виробництва

Компанія директору з розвитку фармацевтичного виробництва обіцяє платити 81 тис. грн. Основні вимоги - вища профільна освіта, досвід роботи не менше 3-х років, бажано директором виробництва лікарських препаратів. Крім того, необхідно знати вимоги законодавства в галузі фармацевтичного виробництва, ліцензійних умов, системи документації, технологій, методів планування і управління виробництвом. Компанія обіцяє офіційне працевлаштування, ставку плюс річний бонус, професійний розвиток та навчання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли краще просити підвищення зарплати

Провідний технолог

Провідний технолог департаменту з підготовки виробництва в компанії Roshen може отримувати 50 тис. грн. Компанія шукає кандидатів з досвідом роботи не менше 3-х років на позиції головного технолога великого молочного підприємства. Крім цього, важливі знання технології виробництва сухих молочних продуктів, масла, вміння обробляти статистичні дані і управляти на їх основі технологією виробництва. Роботодавець обіцяє конкурентну заробітну плату, офіційне працевлаштування, медичну страховку, компенсацію обідів, програми навчання і корпоративний трансфер.

Громадські активісти склали рейтинг найзаможніших депутатів Київської міськради. Найбільше 2017-го заробив депутат від "Самопомочі" Сергій Башлаков - його дохід сягнув 34 млн грн. Згідно з декларацією, Башлаков отримав 17 млн дивідендів та 15 млн грн доходу від відчуження цінних паперів і корпоративних прав. На 2-му місці опинився депутат від "Солідарності" та власник мережі "Фуршет" Ігор Баленко з 16 млн грн доходу. На 3-му - представник "Єдності" Сергій Кримчак, якого підозрюють у розкраданні майна і з якого лише нещодавно зняли браслет для стеження. Він заробив торік 10 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Зарплата від 50 тис. грн: кому платять найбільше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути