четвер, 22 жовтня 2020 09:00

Заробіток онлайн - надійно та безпечно (PR)

Заробіток онлайн - надійно та безпечно (PR)
Цілком реально знайти додатковий заробіток страховим агентом. Фото: Фінансовий клуб

Гарланд Девід Сандерс — напевно, саме по собі це ім'я вам нічого не говорить. А якщо сказати, що це та сама людина, яка придумала улюблені багатьма курячі крильця KFC? Саме його обличчя зустрічає при вході у всесвітньо відомий фастфуд.

Однак домогтися настільки вражаючих успіхів йому вдалося не відразу: за все життя він встиг побувати військовим, страховим агентом, кочегаром, шахтарем і фермером.

Ми не пропонуємо йти до військових, але цілком реально знайти додатковий заробіток страховим агентом. Причому в офіс ходити не треба, ранні підйоми і стрес скасовуються, все відбувається онлайн.

Гарна новина ще і в тому, що вам не треба докладати грандіозних зусиль, зате з'являється реальний шанс заробити. Головна умова - пригадати якомога більше друзів і знайомих, яким не завадив би страховий поліс на авто.

У чому полягає робота онлайн-агента

Основне завдання - передати страховій компанії ARX телефони та ПІБ знайомих, які зацікавлені в страхуванні авто. За ці контакти ви і отримуєте відсотки.

Це означає, вам не треба займатися укладанням договорів та іншими атрибутами діловодства. Передали контакт - і все. І якщо ваш знайомий підписує з компанією ARX страховий договір, отримали гроші на карту. Чим більше контактів, тим вище ваш дохід. Все досить просто і прозоро.

У чому плюси роботи онлайн-агента

Можна сміливо сказати, що в цій роботі самі тільки плюси.

По-перше, спеціальної освіти не треба, просто будьте товариською людиною і користуйтеся каналом Телеграм. Якщо ви працюєте, вчитеся, сидите в декреті - перебудовувати свій звичний графік життя теж нема потреби, адже все відбувається онлайн. Ну, і по-третє - ви працюєте на міжнародну компанію, яка однозначно гарантує вам прозорість і стабільність взаємин.

Неприємних сюрпризів, пов'язаних з сервісом, у вас теж не буде. ARX вже 11-й рік поспіль лідирує в сегменті страхування КАСКО, маючи найвищий на ринку показник задоволеності клієнтів якістю послуг - 92%. В цьому році компанія вкотре отримала статус найнадійнішої компанії, відповідно до щорічного рейтингу страхових компаній.

Як почати? Пройти за спеціальним посиланням у телеграм! Тисніть сюди.
Якщо у вас є будь-які питання, вам сюди.

Успіхів! Можливо, цей перший крок стане початком побудови вашої власної імперії. Адже хтось же їх будує. Чому ж не ви?

Зараз ви читаєте новину «Заробіток онлайн - надійно та безпечно (PR)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути