середа, 20 вересня 2017 11:46

Власники ПрАТ "Лугцентрокуз ім. С.С. Монятовского" зробили заяву про зміну акціонерів

Мажоритарні акціонери ПрАТ "Лугцентрокуз ім. С.С. Монятовського" Людмила Монятовська і Марія Монятовська-Бондаренко поширили заяву про зміну складу акціонерів підприємства і відкликання усіх судових позовів до його керівництва.

У заяві, текст якої передали в редакцію, Людмила Монятовська і Марія Монятовська-Бондаренко інформують про передачу 18 серпня 2017 року у позасудовому порядку своїх часток у капіталі підприємства голові наглядової ради ПрАТ "Лугцентрокуз ім. С.С. Монятовського" Андрію Сидорчуку.

"Це важливе рішення прийняли в інтересах підприємства, яке створила і розвивала рідна для нас людина - Станіслав Монятовський, чиїм ім'ям сьогодні названий легендарний завод. Подальша успішна робота підприємства буде найкращим способом віддати данину поваги багаторічним зусиллям і заслугам засновника підприємства", - заявили Людмила Монятовська і Марія Монятовська-Бондаренко.

"Інформуємо, що нами відкликані та анульовані всі судові позови і претензії до керівництва підприємства, які стосувалися питань корпоративного управління. Ми підтримуємо нову стратегію діяльності ПрАТ "Лугцентрокуз ім. С.С. Монятовського" і віримо, що вона принесе користь підприємству та його співробітникам", - повідомили Людмила Монятовська і Марія Монятовська-Бондаренко.

  Заява акціонерів ПрАТ "Лугцентрокуз ім. С.С. Монятовського" Людмили Монятовської та Марії Монятовської-Бондаренко
Заява акціонерів ПрАТ "Лугцентрокуз ім. С.С. Монятовського" Людмили Монятовської та Марії Монятовської-Бондаренко
Зараз ви читаєте новину «Власники ПрАТ "Лугцентрокуз ім. С.С. Монятовского" зробили заяву про зміну акціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути