Ексклюзиви
середа, 24 квітня 2019 20:50

В українських банках зафіксували підозрілі операції

В українських банках зафіксували підозрілі операції
НБУ направив інформацію про операції правоохоронцям. Фото: "День"

Національний банк України направив правоохоронцям інформацію про підозрілі операції клієнтів банків на загальну суму понад 3,7 млрд гривень.

"Станом на 31 березня 2019 року в правоохоронні органи направлено за результатами перевірок з питань фінансового моніторингу чотири листи з інформацією про підозрілі фінансові операції клієнтів п'яти банків", - говориться в повідомленні.

У НБУ відправили один лист з інформацією про банк за обсягами експортних операцій його клієнтів понад 16 млрд гривень і можливе ненадходження виручки за експортну продукцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найприбуткові банки в Україні

"Також за результатами валютного нагляду Національний банк інформував правоохоронні органи про масштабні фінансові операції клієнтів одного банку на загальну суму понад 340,7 млн ​​гривень і 105,6 млн доларів", - додали в регуляторі.

Цьогоріч у січні-березні чистий прибуток українських банків зріс на 51,7% порівняно з аналогічним періодом 2018-го. Становив 13,2 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «В українських банках зафіксували підозрілі операції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути