понеділок, 02 квітня 2018 14:51

В супермаркетах почали продавати цибулиння

У харківському супермаркеті "Клас" почали продавати цибулиння. За пакетик відходів просять 4,99 гривні.

"У магазині "Клас" на продаж виставили сміття, - пише Олександр Зарайський у Facebook. - Так магазин вирішив допомогти пофарбувати яйця, а заодно заробити грошенят. Лушпиння стало окремим товаром. Клас - це лушпиння"

Автор: facebook.com
  У Харківському супермаркеті "Клас" почали продавати цибулиння
У Харківському супермаркеті "Клас" почали продавати цибулиння

Коментатори зазначають, що для більшості такий товар - справжня знахідка, адже напередодні Великодня досить складно зібрати лушпиння, щоб пофарбувати яйця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Великодня ярмарка: продавці розповіли, що подорожчало найбільше

"В Києві продають лушпиння в супермаркеті біля мого дому. Пакетик аж по 8 гривень, так само як пакет з барвниками для яєць. Заради цікавості зважила. В пакетику менше 100 г лушпиння, але ж кілограм цибулі коштує 10", - каже Gazeta.ua киянка Ольга Конарчук.

В асоціації торгівельників зазначають, що в супермаркетах та магазинах лушпиння з цибулі товаром бути не може. Якщо таке продають, варто викликати санстанцію. Товар з полиці приберуть, а магазин отримає штраф.

"Питання у тому, що деякі директори магазинів дуже хитрі. Це заробіток собі у кишеню. Такого товару нема у кваліфікації харчових товарів. Відповідно, товар має бути знятий з полиць, а весь дохід за нього вилучений", - каже експерт по роботі з супермаркетами Сергій Вдовиченко.

Українське цибулиння у супермаркетах Швейцарії продають за 33 франки або за 900 гривень. Пакетики з цибулинням з'явились у супермаркетах, їх можна зустріти у відділах елітних продуктів. На пакетах із цибулинням написана інструкція — як саме фарбувати яйця і для швейцарців намальована картинка.

Зараз ви читаєте новину «В супермаркетах почали продавати цибулиння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути