Ексклюзиви
субота, 15 лютого 2014 20:10

В країнах ТС заборонили мереживну білизну

В країнах ТС заборонили мереживну білизну
Фото: starlook.livejournal.com

На території країн Митного союзу введено заборону на виробництво, ввезення і продаж мереживних трусиків, повідомив у п'ятницю міністр з питань техрегулювання ЄЕК Валерій Корєшков.

Мереживні труси з синтетичних матеріалів заборонені до виробництва, ввезення та продажу в країнах Митного союзу. Про це заявив у п'ятницю міністр з питань технічного регулювання Євразійської економічної комісії (ЄЕК) Валерій Корєшков.

Раніше виробники цих виробів повідомили, що мереживна білизна з синтетичних матеріалів може зникнути з прилавків з 1 липня 2014 року, якщо не будуть внесені зміни до техрегламенту Митного союзу. Корєшков зазначив, що така заборона вже введена і виробники знали про неї заздалегідь.

"Всі вимоги не нові, вони вже існували. Колеги повинні були відповідно їм ввозити продукцію. А вони зробили вигляд, що для них вони нові. Треба, значить, розібратися, як раніше вони ввозили продукцію", - цитує Корєшкова агентство ИТАР-ТАСС.

Раніше повідомлялося, що Мінпромторг Росії планує домогтися скасування заборони на мереживну білизну в регламент Митного союзу.

Зараз ви читаєте новину «В країнах ТС заборонили мереживну білизну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути