Ексклюзиви
середа, 06 вересня 2017 21:10

Ювелірний бізнес окупиться за 7 років
9

Чоловік якось замовив хрест на 420 грамів з золота, срібла та діамантів.
Фото: Фото: Валентина Мураховська

Ювелірний бізнес один з тих, що не окупляються швидко. Середній термін окупності — 5-7 років. Про це Gazeta.ua кажуть вінничани Олександр Друк та Назарій Лапко. Вони створили студію ювелірного дизайну EJ. Усі вироби готують під замовлення.

"Спочатку робили не вироби а розробляли дизайн і майстер- моделі з воску, 3-д моделювання, і робили вироби на замовлення. Співпрацювали з відомими вінницькими фірмами Тоді поступово стали задумуватись над власними виробами. Знайшли інвестора, закупили додаткове обладнання і матеріал. Свою першу колекцію випустили у золоті", - розповів Олександр.

Девіз ювелірів, що вони не відмовлять навіть у самій безумній ідеї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На шкіряних сумках заробляють від 20 тис. грн на місяць

"Якось прийшла дівчина, якій приснився перстень. Три години вона нам розповідала про свій сон, а ми малювали його на папері. В результаті вийшов гарний перстень, яким вона дуже задоволена. До того ж, привела чимало клієнтів нам і сама продовжує користуватись", - каже ювелір.

Бувають масштабні замовлення. Чоловік якось замовив хрест на 420 грамів з золота, срібла та діамантів. Інший чоловік захотів аби йому зробили браслет із золота й діамантів на 250 грамів. Мріяв про такий з дитинства. На руці також виглядає досить масивно.

"Аби про нас знали, їздимо на фестивалі. Для поїздок створили дві вітрини у вигляді чемоданів та приставили спеціальний столик, на якому коригуємо розмір виробу. Таке обладнання нам вигідне, бо ми привертаємо увагу відвідувачів. Це дає можливість нам розговорити клієнта та одразу міряємо розмір і підганяємо".

Зараз ви читаєте новину «Ювелірний бізнес окупиться за 7 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути