середа, 23 вересня 2015 11:08

"Укроборонпром" модернізуватиме американські "Хаммери"

"Укроборонпром" модернізуватиме американські "Хаммери"
Фото: censor.net.ua

Державний концерн "Укроборонпром" підписав договір з американською компанією Textron щодо модернізації машин HMMWVs "Хамві" для українських військових.

Підписання договору відбулося в рамках міжнародної виставки "Зброя та безпека-2015" у Києві 22 вересня, повідомила прес-служба концерну.

"Згідно з домовленостями, підприємства "Укроборонпрому" будуть співпрацювати з американською компанією "Textron" у сфері виробництва важкої броньованої техніки. Зокрема, відбулися переговори щодо глибокої модернізації машин HMMWVs "Хамві" саме для української армії", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в прес-службі повідомили, що під час виставки була досягнута домовленість про співпрацю між ДП "Антонов" (входить до "Укроборонпрому"), і польською компанією WB Electronics.

Згідно з меморандумом, Україна буде використовувати технології польської компанії в розробці нового тактичного безпілотного авіаційного комплексу для ЗСУ.

Нагадаємо, що наприкінці березня в Україну прибула партія з 10 військових автомобілів "Хаммер" в якості військової підтримки з боку США. В липні до України прибула ще одна партія зі 100 автомобілів.

Зараз ви читаєте новину «"Укроборонпром" модернізуватиме американські "Хаммери"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути