Ексклюзиви
середа, 24 січня 2018 14:03

Українськими бізнес-моделями користуються в Європі і США - Косюк

Українськими бізнес-моделями користуються в Європі і США - Косюк
Українськими бізнес моделями користуються в Європі і США - Юрій Косюк

Голова ПАТ "Миронівський хлібопродукт" Юрій Косюк під час 48-ї щорічної зустрічі Всесвітнього економічного форуму у Давосі в рамках дискусійної панелі "Європейська Агро Наддержава: Україна, рухома технологіями та інноваціями" на прикладі МХП розповів про інновації, які вдалось втілити за останні роки в агропромисловій галузі.

За словами бізнесмена ще 20 років тому ніхто й подумати не міг, що українськими моделями ведення бізнесу будуть користуватися в Європі та США. Але на сьогоднішній день це реальність.

"За ці роки ми настільки просунулись в технологіях і розробках, що не нас вчать, а ми вчимо, як вести справи" - зазначив Юрій Косюк.

Дискутуючи на тему того, що Україна може запропонувати в сфері агротехнологій світові Косюк наголосив, що ми маємо наукові розробки, експериментальні технології, успішні кейси та реальні готові бізнес-моделі, які працюють і дають результат. І МХП, на його думку, цьому найкращий приклад.

"Зараз моделі бізнесу напрацьовані МХП і запроваджені, скажімо в Польщі, показують високі результати і викликають занепокоєння серед європейських конкурентів" - підсумував підприємець.

Нагадаємо, що восени минулого року за фінансової підтримки голови правління МХП Юрія Косюка було запущено акселератор аграрних інновацій "MHP Accelerator" створений технологічним кластером Radar Tech і проектом Agrohub.

Зараз ви читаєте новину «Українськими бізнес-моделями користуються в Європі і США - Косюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути