Ексклюзиви
понеділок, 21 серпня 2017 16:36

У Мін'юсті пояснили, чому дали по мільйону співробітникам

У Мін'юсті пояснили, чому дали по мільйону співробітникам
Зарплати у понад мільйон гривень отримали низка високопоставлених чиновників Мінстерства юстиції у травні-червні 2017 року. Фото: seosait.com

Зарплати у понад 1 млн грн отримали низка високопоставлених чиновників Мінстерства юстиції у травні-червні 2017 року.

"Це частина зарплатних винагород за виконану роботу. Від того, скільки чиновник стягнув, він отримує певний відсоток", – розповів заступник міністра юстиції України Денис Чернишов, повідомляє УНІАН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Білому домі розсекретили зарплати чиновників

Також народний депутат України від "Народного фронту" Андрій Помазанов заявив, що минулого року прийняли нове законодавство, завдяки якому державну виконавчу службу реформують.

"І завдяки цьому, чим більше державний виконавець стягує в дохід держави, тим більше він заробляє. І ця винагорода жодним чином не пов'язана з іншими напрямками діяльності Міністерства юстиції", – сказав Помазанов.

Користувачів соцмереж вразила зарплатна відомість співробітників Міністерства юстиції України. Документ у Facebook опублікував Михайло Шнайдер, повідомляє bihus.info.

"Уважно подивіться на цей документ! Це виписка із зарплатної відомості співробітників Міністерства юстиції України! Це суми зарплат і премій тільки за один місяць! Ось такі космічні суми отримують клерки, наближені до керівництва Міністерства! У мене просто немає слів! Просто ще раз переконуюся, що ця влада приречена".

Зараз ви читаєте новину «У Мін'юсті пояснили, чому дали по мільйону співробітникам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути