Ексклюзиви
пʼятниця, 18 жовтня 2019 13:19

Тотальна діджиталізація та вихід з "тіні": Дубілет про результати роботи в Кабміні за 50 днів

Тотальна діджиталізація та вихід з "тіні": Дубілет про результати роботи в Кабміні за 50 днів
Міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет: "Більшість бізнес-процесів у Кабміні переведемо в цифру протягом 3-6 місяців". Фото: Delo.ua

Кабмін розпочав детінізацію ринку алкоголю та тютюну. Запустив діджиталізацію бізнес-процесів і проекти, щоб знизити рейдерство.

"Плануємо вивести значну частину ринку алкоголю та тютюну з "тіні". Це врятує багато життів і додасть до бюджету 2-3 мільярди гривень вже наступного року. Крім того, більшість бізнес-процесів у Кабміні переведемо в цифру протягом 3-6 місяців. Електронний обмін документами дотиснемо вже цього року. Він мав початись з 1 жовтня, але миттєво перелаштувати людей не виходить", - відзвітував у Facebook про результати роботи на посаді за 50 днів міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скасування трудових книжок: що зміниться

За його словами, вдалося запустити проект, щоб знизити рейдерство.

"Запущений законопроєкт і постанова Кабміну, а також почата технічна робота зі скасування обов'язкових трудових книжок. Пропрацьована концепція та скоро дамо старт проєкту "Електронні лікарняні", - наголошує Дубілет.

Дмитро Дубілет доручив припинити закупівлю урядом паперу для блокнотів. Про це він повідомив в Instagram. За його словами, Кабмін у режимі нон-стоп займається виробництвом різних блокнотів. Деякі з них із золотим тисненням. Зазвичай це марна трата грошей навіть для приватних компаній. Треба припинити закупівлі будь-чого, крім паперу А4 і А5.

Зараз ви читаєте новину «Тотальна діджиталізація та вихід з "тіні": Дубілет про результати роботи в Кабміні за 50 днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути