Ексклюзиви
вівторок, 12 грудня 2017 21:10

Топ-5 найоплачуваніших вакансій грудня

Топ-5 найоплачуваніших вакансій грудня
Кількість вакантних місць цього року більша на 11%, ніж минулого. Фото: BusinessUA

На сьогоднішній день по всій Україні налічується понад 104 тис. вакантних місць. За даними служби зайнятості, цього року кількість вакансій більша на 11%, ніж минулого року.

Для тих, хто досі шукає роботу редакція The Point визначила топ-5 найбільш високооплачуваних вакансій грудня.

На першому місці - директор підприємства "Навігатор" з оплатою 80 000 грн. Українська група компаній, що займається виробництвом та експортом зернових шукає кандидата з технічною чи економічною вищою освітою, який згоден переїхати у Миколаївську область. Претендент на посаду повинен мати досвід роботи на аналогічній позиції від 3-х років і успішно керувати виробництвом від 2-х років. Звісно, у кандидата мають бути розвинені лідерські якості та аналітичний склад розуму.

На другому місці по рівню заробітної плати розмістилася вакансія старшого менеджера від компанії BurstSeo. Кандидату пропонують зарплату 70 000 грн. Він має бути професіоналом у диджитальному світі. Розуміти, що таке SEO, SEM, SMM чи Цифровий маркетинг на зовнішніх ринках. Очікується, що претендент володітиме гарними аналітичними навичками, високим рівнем самостійності та мотивації. Матиме рівень англійської мови не нижчий середнього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українка заробляє на польській пошті 15 тис. грн

Хатній робітниці, яка прибиратиме квартиру на 300 кв м у Києві чи квартиру на 400 кв м у Дубаї платитимуть 54 000 грн. Агенство "СтаффКиев" інформує, що до обов'язків хатньої робітниці входитиме прання, прасування, приготування їжі на 2-х дорослих. Крім цього кандидат повинна мати досвід роботи у VIP-сім'ях. Знати як доглядати за дорогими меблями та одягом. Бажано, щоб потенційна робітниця володіла розмовною англійською. Також мала водійські права і досвід водіння від двох років.

Трохи менше — 50 000 грн - будуть платити технологу із виробництва м'ясних консервів. Міжнародний аграрний холдинг шукає людину, яка матиме вищу профільну освіту в сфері харчових технологій, досвід роботи технологом від 5 років. Також кандидат зобов'язаний мати досвід розробки, запуску та виробництва м'ясних консервів. Майбутній технолог буде впроваджувати нові технології, запускати виробничі лінії, випробовувати нове обладнання. У агенстві попереджають, що кандидат на вакантне місце має бути готовим до тривалих поїздок у країни СНД.

Міністерство інфраструктури України шукає керівника експертної групи з питань інвестиційної політики з оплатою 42 400 грн. Кандидат зобов'язаний мати вищу освіту, досвід роботи на посадах державної служби категорій "Б" або "В", досвід роботи в органах місцевого самоврядування або на керівних посадах не менше 2-х років. Претендент на вакантне місце обов'язково має ідеально володіти українською мовою.

Держстат визначив найбільш високооплачувані професії в Україні. Найвищий рівень заробітної плати у громадян, що працюють в сфері авіаційного транспорту - в середньому 29 610 грн. На 2-му місці за рівнем зарплат фінансисти і страховики - 12 521 грн. Замикають топ-трійку працівники телекомунікаційної сфери - 11 557 грн.

Зараз ви читаєте новину «Топ-5 найоплачуваніших вакансій грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути