субота, 23 грудня 2017 19:16

Попередження: компанія PrivateFX стала неплатоспроможною

Залишаються лічені дні до запуску першого в світі блокчейн форекс-брокера, акціонером і творцем якого виступає одна з найбільших європейських банківських груп

 

Традиційні в індустрії Форекс інструменти, такі як торгівля валютними парами, ПАММ-система, денний трейдинг та інше скоро відійдуть в сторону, і їх місце займуть криптотрейдинг, криптофорекс, де навіть внутрішні взаєморозрахунки будуть відбуватися за допомогою смарт-контрактів. Смарт-контракти сьогодні вже застосовуються на фінансових ринках по всьому світу. Ряд банків вже почали впроваджувати це у себе, і навіть цілі держави не тільки визнали біткоіни, але і почали регулювання в сфері криптовалют. Волатильність на ринках криптовалют не повинна лякати тих, хто має намір інвестувати. Криптовалюта - це гроші майбутнього, які не тільки дозволяють вийти з-під контролю держави і традиційних учасників фінансової системи - банків перш за все, але і зберегти повну анонімність, а також отримати захищеність при транзакціях, якої ніколи не було раніше, що гарантує технологія блокчейн. Сьогодні одна держава за іншою, а також найбільші інвестори і фінансові компанії по всьому світу один за іншим починають визнавати неминучість переходу всієї фінансової індустрії на технологію блокчейн. Деякі вже перейшли або почали процедуру переходу. В даний час до технології блокчейн проявляють інтерес представники найрізноманітніших сфер, в тому числі і банківського сектора. У банківському секторі СНД до технології виявляють інтерес такі компанії як ВТБ і Сбербанк. Про розробки та плани використання технології блокчейн заявили платіжні системи VISA, Mastercard, Unionpay і SWIFT.

Блокчейн (англ. Blockchain або block chain) - вибудуваний за певними правилами безперервний послідовний ланцюжок блоків, що містять інформацію. Вперше термін з'явився як назва розподіленої бази даних, реалізованої в системі "біткоінів". Тому блокчейн найчастіше відносять до транзакцій в різних криптовалютах. Однак технологія ланцюжків блоків може бути поширена на будь-які взаємопов'язані інформаційні блоки.

І тепер, з приходом блокчейна на ринок Форекс, інвестори і трейдери зможуть скористатися цими перевагами, які їм забезпечить Форекс на смарт-контрактах, який запропонує блокчейн форекс-брокер від європейської банківської групи, який повинен стартувати вже в січні 2018 року.


*Матеріал підготовлено за інформацією, наданою компанією PrivateFX

Попередження: компанія PrivateFX стала неплатоспроможною.

Зараз ви читаєте новину «Попередження: компанія PrivateFX стала неплатоспроможною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути