Ексклюзиви
понеділок, 01 січня 2018 13:19

Сто тисяч гривень за день – як українські підприємства заробляли на туристах
6

Перед Новорічними святами українські підприємства влаштовували ексурсії. Туристів пускали споглядати як роблять новорічні іграшки, вирощують українські банани й мандарини та роблять кока- колу. Gazeta.ua склала рейтинг підприємств, які найбільше відвідували перед святами.

Фабрика іграшок у м. Клавдієво, Київщина

Вхідний квиток коштував 30 гривень. Додатково оплачували ще й майстер- клас з розмальову-вання іграшки, який кожному туристові обходився у 70 гривень. Також після екскурсії можна було відвідати магазин ялинкових прикрас. Там середній чек української родини становив 600 гривень. Іграшки брали на подарунки рідним та близьким.

 

Хоча фабрика працює весь рік, екскурсії тут влаштовують перед святами. За день відвідували фабрику не менше 1800 туристів з різних куточків України. Отож, додатковий дохід становив щонайменше 100 тисяч гривень щодня.

 

Фабрика Кока-Коли, Київ

Особливо популярною фабрика стає у передноворічні дні. Цьому посприяла вдала рекламна компанія та автомобілі з надписом "Свято наближається".

 

Екскурсія на фабрику коштує 180 гривень. Організатори обіцяють незабутні враження. Відвіду-ваність фабрики у свята близько тисячі осіб.

 

Бананова ферма

Під Києвом створено справжній "тропічний куточок". На фермі можна побачити як ростуть ба-нани, ананаси, мандарини й фейхоа. Годинна екскурсія обійдеться в 150 гривень.

Зараз ви читаєте новину «Сто тисяч гривень за день – як українські підприємства заробляли на туристах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути