Ексклюзиви
середа, 03 січня 2018 14:36

Стартував етап подачі е-декларацій: хто звітуватиме про доходи

Стартував етап подачі е-декларацій: хто звітуватиме про доходи
Вперше декларації заповнюватимуть представники громадських об'єднань, наукових установ, навчальних закладів, експертів відповідної кваліфікації. Фото: kp.ua

З 1 січня 2018 року для державних службовців розпочалося подання електронних декларацій за 2017 рік, яке триватиме до 1 квітня.

Декларації подають президент, керівництво АП, члени Кабміну, народні депутати і депутати місцевих рад, селищні і міські голови, державні службовці, посадові особи місцевого самоврядування, повідомляє НАЗК.

Також декларації подають військові посадові особи, судді всіх судів, члени ВККС і ВРП, керівники підрозділів НАБУ, Податкової, ДБУ, СБУ і прокуратури.

Цього року звітуватимуть посадові особи, які входять до складу наглядової ради державного банку, державного підприємства або державної організації, що має на меті одержання прибутку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп накупив одягу на 435 тис. грн

Крім них, вперше декларації заповнюватимуть представники громадських об'єднань, наукових установ, навчальних закладів, експертів відповідної кваліфікації. Також особи, які входять до складу конкурсних комісій, утворених відповідно до законів України "Про державну службу" і "Про службу в органах місцевого самоврядування".

Заповнювати декларації будуть члени Громадської ради доброчесності, утвореної відповідно до закону "Про судоустрій і статус суддів". Також члени громадських рад, рад громадського контролю, що утворені при державних органах та беруть участь у підготовці рішень з кадрових питань.

Керівник Національного агентства з питань запобігання корупції Наталія Корчак за січень-листопад 2017 року заробила 987 тис. грн. Про це йдеться в інформації про нарахування виплат голові НАЗК. Зокрема, оплата по окладу склала 387,7 тис. грн. Таку ж суму нарахували за інтенсивність праці. Надбавка за вислугу років склала 193,8 тис. грн. Матеріальна допомога на оздоровлення – 107,2 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Стартував етап подачі е-декларацій: хто звітуватиме про доходи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути