четвер, 16 березня 2017 15:10

"Щоранку привозимо страви для схуднення" - кухар створив особливе меню
4

Тиждень правильного харчування коштуватиме 3290 грн. Бренд-шеф Денис Ткач із Вінниці разом з фітнес-тренерами розробив меню для схуднення. День такого харчування обійдеться у 470 гривень.

"Ми з дружиною вживаємо здорову їжу, намагаємось вирватись на тренування. Не раз поставало питання правильного харчування, але люди хочуть їсти смачно, не маючи багато часу вранці на 5 страв і при цьому худнути", - розповідає Gazeta.ua Денис.

Тренер Юлія Рогозіна та шеф-кухар порахували усі калорії. Меню привозять щоранку, на весь день. Харчуватись потрібно 5 разів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зелена цибуля приносить найвищий дохід

"Меню дуже різноманітне. Сьогодні вранці була гарбузова каша з чорним і коричневим рисом, на другий сніданок - грейпфрут. На обід - борщ-чілі з телятиною і грецьким йогуртом, курка з тайськими овочами, на полуденок салат з органічною бринзою, а на вечерю - запечений баклажан з індичкою й овочами під соусом з йогурту, тміну і насіння льону. Завтра зранку подаватимемо омлет на пару із зеленим горошком та рибу. Готую все сам із самого ранку. Встаю о п'ятій, а вже з восьмої робимо доставку. Їжу пакуємо у спеціальні контейнери, щоб можна було підігріти. Меню розраховане на 1000 чи 1200 калорій. Навіть якщо не ходити на тренування, можна схуднути", - каже Денис.

Можна взяти тиждень правильного харчування чи навіть день. Але найефективніше так худнути 21 день.

"Також є прохання розробити пісне меню. Зараз над ним працюємо. Але завжди пояснюю, що пісне і дієтичне - це різні речі. Якщо хочу схуднути, то зранку їм вуглеводи, а після обіду - білки".

Зараз ви читаєте новину «"Щоранку привозимо страви для схуднення" - кухар створив особливе меню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути