Ексклюзиви
понеділок, 18 червня 2018 16:08

Смакують, як у Росії: українська компанія призупинила поставки солодощів до Німеччини

Український виробник кондитерських виробів - компанія "АВК" призупинила поставки продукції до Німеччини. Через продаж українських цукерок з рекламою Кубку світу з футболу в Росії і написом "Смакують, як у Росії".

"На сьогодні будь-які поставки продукції до німецької фірми призупинені. Кошти, виручені з реалізації даної партії солодощів, буде спрямовано на благодійність та підтримку соціальних програм в Україні", - повідомили у прес-службі АВК.

Автор: УНІАН
  Кошти, виручені з реалізації даної партії солодощів, буде спрямовано на благодійність та підтримку соціальних програм в Україні.
Кошти, виручені з реалізації даної партії солодощів, буде спрямовано на благодійність та підтримку соціальних програм в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У будь-якій країні є стадо ідіотів - Франков розповів, чого чекати від Кубка світу

Як відзначили в компанії, з німецькою фірмою Dovgan, яка реалізує продукцію під брендом Matroschka, вони співпрацюють протягом багатьох років на умовах Private Label. За умовами контракту, німецька фірма залишає за собою право в односторонньому порядку приймати рішення з оформлення упаковок.

"Дизайн візуалізації тубуса не є розробкою компанії "АВК". Макет створюється партнерами, виходячи з власних міркувань", - додали в українській компанії.

Футбольні вболівальники зі Швейцарії ледве не заїхала на передову в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі. За словами волонтера Анни Домбровської, вболівальники їхали на матч Бразилія-Швейцарія в Ростов-на-Дону і навігатор проклав їм шлях через окупований Донецьк. Ночувати вони планували в готелі в окупованій Амвросіївці.

Зараз ви читаєте новину «Смакують, як у Росії: українська компанія призупинила поставки солодощів до Німеччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути