Ексклюзиви
понеділок, 21 червня 2021 21:10

Скільки коштує орендувати дачу

Скільки коштує орендувати дачу
Найбільше шукають для оренди заміські таунхауси, частини будинків та дачі. Фото: pixabay.com

Оренда частини будинку влітку обійдеться мінімум 5,5 тис. грн на місяць, дачі — 9,7 тис. Винайняти котедж коштуватиме 34 тис. грн. Найбільше українці цікавляться нерухомістю на літо під Києвом та Одесою.

Зараз найбільше шукають для оренди заміські таунхауси, частини будинків та дачі. Середня вартість - 8,7 тис.грн/міс. Найдешевші варіанти житла пропонують у Херсонській та Запорізькій областях — від 1,5 тис. грн, Чернігівській та Полтавській областях — від 2,5 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Винаймають і трощать заради хайпу. Як захистити квартиру від погрому

Середня ціна оренди дач по Україні — 9,7 тис. грн. У Запорізькій області коштуватиме 2 тис.грн/міс, Черкаській -5,5 тис, Харківській — 6 тис. Поблизу Одеси оренда дачі коштуватиме 27 тис. грн на місяць в середньому, за даними OLX Нерухомість.

Середня ціна таунхаусу по Київській області - 30 тис. грн, котеджу - 34 тис. Бюджетні варіанти є в Івано-Франківській та Львівська областях - 7-11 тис. грн. Найдорожчі котеджі здають поблизу міст-мільйонників, у середньому коштують 28-72 тис. грн.

У травні найдешевше в Києві коштувала оренда 1-кімнатної квартири площею 36 м² на вул. Героїв Небесної Сотні. Житло здали за 5600 грн.

Зараз ви читаєте новину «Скільки коштує орендувати дачу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути