Ексклюзиви
вівторок, 16 липня 2019 12:13

Роботу Українського Дунайського пароплавства намагаються дестабілізувати

Роботу Українського Дунайського пароплавства намагаються дестабілізувати
Активісти та колишній заступник голови правління "Українське Дунайське пароплавство" Володимир Запорожан навмисно дискредитують адміністрацію підприємства в очах президента України Володимира Зеленського. Фото: Укрінформ

Ініціативна група з колишніх співробітників ПрАТ "Українське Дунайське пароплавство" (УДП, Ізмаїл, Одеська обл.) І місцевих політиків дестабілізує роботу підприємства, пише delo.ua.

Згідно з опублікованою у вівторок статті "Хто розгойдує човен на Дунаї", активісти на чолі з колишнім заступником голови правління УДП Володимиром Запорожаном навмисно дискредитують адміністрацію підприємства в очах президента України Володимира Зеленського і домагаються зниження ринкової вартості компанії для її приватизації на невигідних для держави умовах.

Група, до якої, крім Запорожана, входять колишня заступник голови правління УДП Зоя Шкурко, і один з кандидатів в народні депутати, і кілька капітанів суден, звинувачує керівництво УДП в непрозорій кадровій політиці, неефективну роботу підприємством і корупційними схемами при продажу непридатних теплоходів.

"Інформаційні атаки з боку опонентів допомагають їм добитися зниження ринкової вартості одного з ключових підприємств галузі. А спроби адміністрації розвивати компанію були зустрінуті" ініціативною групою "в штики", - наголошується в матеріалі delo.ua.

Згідно зі статтею, керівництво підприємства розцінює скандал як спробу зірвати реалізацію стратегічного плану розвитку компанії на 2019-2023 роки і провести його якнайшвидшу приватизацію за заниженою ціною.

Зараз ви читаєте новину «Роботу Українського Дунайського пароплавства намагаються дестабілізувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути