субота, 12 вересня 2020 21:10

Робота без офісів: чому компанії переводять людей працювати віддалено

Робота без офісів: чому компанії переводять людей працювати віддалено
Бізнеси, які вирішили продовжувати працювати у звичайному режимі, хочуть орендувати повністю готові для роботи офіси, часто навіть з меблями. Фото: pixabay.com

Бізнеси відмовляються від оренди офісів щонайменше до кінця року. Це пов'язано із запровадженням карантину через поширення коронавірусу.

Компанії або скорочують існуючі офіси, або зовсім розривають договори оренди. Багато з них залишаються працювати у віддаленому режимі, пише 100realty.ua.

Водночас умови оренди на ринку комерційної нерухомості змінилися. Наприклад, орендарям офісних приміщень пропонують нижчі на 20% ціни, ніж були до запровадження карантину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Економісти прогнозують збитки від коронавірусу у розмірі близько $35 трлн

Бізнеси, які вирішили продовжувати працювати у звичайному режимі, хочуть орендувати повністю готові для роботи офіси, часто навіть з меблями. Популярні різноманітні коворкінги та офісні приміщення в бізнес-центрах. Є запит на переговорні кімнати, конференц-зали та місця для зустрічей поза офісом.

Зріс попит на оренду офісної нерухомості серед політичних партій. Вони формують штаби, тому шукають функціональні приміщення в центрі міста з повністю готовим ремонтом.

Найбільше через карантин втратили підприємці у сфері послуг, торгівлі. Крім того, багато компаній зазнали фінансових втрат, були змушені закрити чи тимчасово зупинити реалізацію масштабних проєктів.

Зараз ви читаєте новину «Робота без офісів: чому компанії переводять людей працювати віддалено». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути